Fiskemøde 7

Fiskemøde 7 startede hos Chief i Hvornum. Som traditionen ny kræver, var der dækket fint op på brunch. (Tusind tak, Annika)

Efter vi forlod bordet og fik trukket Chief i de varme underbukser gik turen til Fjorden. Regnen viste sig som forventet, men vinden var faktisk ikke så slemt som det var meldt.

Vi drog til pladsen kaldet Østergårde, for nogen også kaldet Bilfragmenteringen.

Efter vi havde parkeret og fisket lidt, fik vi af vide at vi ikke måtte holde hvor vi gjorde. Derfor var vi nød til at flytte bilerne. Derefter ned til vandet igen og fiskede modsat denne gang, imod venstre.

Desværre var der ikke bid denne gang, ved en rigtig fed plads, som senere vil blive besøgt.

wp-1477157506467.jpg wp-1477157502357.jpg wp-1477157498545.jpg wp-1477157490222.jpg wp-1477157484684.jpg

Efter vi havde stået nogle timer med regn og vind i ryggen tog til vi Vive havn og grillede lidt pølser og brød.
Man kan sige meget, men Ketchup og Sennep fra Hvornum er godt nok noget tyndt noget. Alle i Fiskermik bør fremover have en bøtte af hver liggende i grejkassen. Især til de ture hvor Chief er proviant mester.

wp-1477157466633.jpg

Tak for en rigtig hyggelig dag, selvom vejret godt kunne have vist sig fra en bedre side.

7 kommentarer til “Fiskemøde 7”

 1. Hvorfor havde i ikke båd med der er ingen vind i dag der er jo altid læg i fjorden pga. de høje bakker der er i fjorden, og så ved i da godt at i fjorden er fiskene altid på den side hvor der er påland,s vind hade i ikke fiske guide med.

 2. Paw :
  De havde lovet kraftig vind og den var der også, for da jeg rundede pynten kunne jeg nemt se de lange hvide skumtoppe. Det har jeg prøvet at sejle i nogle gange og ved ,at når der er kraftig vind fra Nord øst, så kan det være et helvede, ja alt kan lade sig gøre, men man skøjter rundt … Dette er naturligvis kun indtil man når over fjorden, der har du ret i , at man ligger i læ mange steder. Og det gjorde vi som også den dag 🙂 men ja vi kunne godt ha haft jollen med på denne tur, for den ville ha været fed, at drive i langs kysten. Men når man pt ikke kender så meget til stederne endnu, så valgte jeg at lade den være hjemme.
  Pt fisker kysten ganske udmærket i fralandsvind også …
  En bekendt tog 16 ørreder med vinden i ryggen dagen efter, jeg tror bare man skal være bedre til at være opsøgende i sit fiskeri , det kan godt give en 4-5 plads skifte på en dag. Men det kan være det værd.
  Glæder mig til at vi skal ud næste gang igen.
  Den fjord er pt proppet med fisk. De skal bare findes og så tror jeg , efter hvad jeg hører rundt omkring, at man skal skifte til noget mindre eller endnu bedre fluer eller orm.

Skriv en kommentar