Fiskemøde 3

Dagen kom hvor fiskemøde nr. 3 skulle afholdes

Der var lagt op til en rigtig hyggeligt dag på messe omkring Predator Fiskeri i Theaterhuset i Silkeborg. Desværre var forventningerne lidt for høje, da messe var gået igennem på ca. 10 minutter. Vi havde virkelig forventet mere………

Vi hoppede en tur på kaffebar og fik en eller anden form for kaffe og så afsluttede arrangementet allerede længe før det var forventet at slutte. Det eneste gode ved dagen var at man fik rigeligt med rundstykker og nogen håndterede en brunsvir.

wp-1455970513863.jpg

3 kommentarer til “Fiskemøde 3”

  1. Jeg takker også for en god, men alt for kort dag …. virkelig skuffende messe …
    Jeg var dog derinde 10 min mere end jer , det var jo nærmest ens pligt at snage på den rom , som var sat frem til smags prøve 🙂

Skriv en kommentar