Kalø Cup 2018

Ska’ vi?

I forbindelse med Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings 20 Års jubilæum arrangeres en 24 timers kystkonkurrence KALØ CUP 2018.

Konkurrencen starter Lørdag den 29 September kl. 12,00 og løber 24 timer frem.
Udgangspunktet bliver den hyggelige lystbådehavn Nappedam, som ligger i bunden af Kaløvig med Kalø Slotruin i kulissen. Her kan der købes deltagerbevis og mulighed for lidt godt til ganen fra den til dagen opstillede pølsevogn.

Konkurrencen strækker sig fra og med Århus Havn i syd til Udbyhøj ved indsejlingen til Randers fjord i nord. Der bliver konkurreret i 2 kategorier. Havørreder og fladfisk.
Køb af deltagerbeviser kan ske på mobilpay fra 4 uger før konkurrencestart, og selvfølgelig også på dagen ved basen på Nappedam.

Prisen er i forsalg til de hurtige frem til dagen før 125 kr. incl pølseplatte, ellers 125 kr på dagen. Børn under 18 år 75 kr.

Alle er velkomne, og der kommer endelig informationer om regelsættet i løbet af august. Præmielisten bliver også offentliggjort i løbet af august, men allerede nu kan vi sige at der bliver for mere end 20.000 kr. Sæt kryds i kalenderen den 29 September, og deltag i denne begivenhed med mulighed for den helt store gevinst.

Læs mere…

7 kommentarer til “Kalø Cup 2018”

Skriv en kommentar