Fiskemøde 16

Chief afholdte Fiskemøde nr. 16 i vandet ved Virksund.

Velmødte kl. 9 ved sommerhuset var der arrangeret lokal guide til hjælp på dagens ukendte vande. Hurtigt kom vi til vandet og fik fisket godt igennem. Desværre var det kun vores guide som viste hvordan man skulle få fisk på krogen. Alle andre blev ved med at fange bund / ålegræs.

Frokosten blev indtaget ved bilerne, Chief havde sørget for at Annika havde lavet kylling/bacon sandwiches, hvilke var dagens højdepunkt.

Efter dagens måltid, drog vi tættere på Virksund, fik anvist fiskevand af guiden, da han skulle hjem. Igen ålegræs og bund… En enkelt kontakt blev det til. Havde Paw fået den op, var det sikkert en 3-4 kg’s fætter for enden. Desværre blev det ved kontakten.

Omkring kl. 15 sluttede vi dagen og alle drog hver til sit.

Tak for en hyggelig dag.. Endda uden regnvejr

2 kommentarer til “Fiskemøde 16”

Skriv en kommentar