Fiskemøde 12

Endelig et fiskemøde uden kulde og regn. Dog var vinden ikke helt i vor favør, men alligevel lykkes det at afholde det bedste møde i historien, men flest krogede fisk.

Vi startede ved Teglværket, efter en mindre diskussion omkring fiskermik.dk. Der var lagt i ovnen til en debat om siden kunne erklæres troværdig.
Her på redaktionen vælger vi at BESTEMME, at siden er troværdig og sådan er det bare.

Kort tid efter vi startede ved teglværket hiver HC en fin ørred op ad vandet på 40 cm. Lækker fjordørred som skal med hjem til fryseren. Inden længe har Paw ligeledes en ørrede oppe og vende, men desværre var denne for lille. Tilbage med den.
Mik var godt !”#¤%&%¤”%#¤%”#¤%!”#¤ over ikke at have fanget noget, så går i spidsen for at fiske 100% koncentreret. Der må da være fisk til alle. Dog lykkes det HC at fiske vandet nøjagtig hvor Mik lige har været og nupper en lille ørred.

Efter en kort snak med en af de lokale som bor i området, fisker vi videre.

Pludselig får Mik noget der ligner bundbid, men til al held, viser det sig at være en hornfisk. Dog ville den ikke blive på krogen, men nu havde der været fisk på alle stænger.

Cirka 10 minutter senere får Mik dagens største ørred på krogen. Den hoppe på lige foran fødderne. 43 cm’s lykke skulle med hjem i fryseren.

Kig endelig videoen

Skriv en kommentar