Fiskemøde 18

Fiskemøde 18 var aftalt at skulle afholdes på Grenå mole og jagten på den flade skulle stå sin gang.

Af kendte årsager kommer jeg på pladsen noget senere end Paw og HC, som allerede har fanget de første på Fjæssinger. Dejligt, dem kan man altid regne med.
Efter nogle timers fiskeri ved brug af vores medbragte gulp orm og fangsterne udeblev, skete der noget. En lokal kom forbi og solgte sandorm, og dem skulle vi selvfølgelig hvad nogen af.

Bump, ikke store, men fisk begyndte at bid og komme på land. Så Sandorm er stadig den bedste agn til de flade. Samt de irriterende satans fjæssinger.

Omkring middagstid, blev der trakteret med hjemmelavet kartoffelsalat og grillede frankfurter, dertil Grimbergen.. Varmt var det, men Super godt.

Efter måltidet kørte vi til Bønnerup mole, men her var der kun fjæssinger og 1 milliard tobis.

Dagen sluttede midt på eftermiddagen hvor folk med tømmermænd, varme løg og svedige tshirts tog hjem for at slappe lidt af inden søndagen sluttede

God dag, uden de store fangster. Dog kom vi igennem de fleste arter

Fiskemøde 17

Dagen blev startet kl. 700 hvor Mik blev hentet af Paw. Derefter gik turen direkte til Vejers hvor dagens jagt på Pighvar skulle stå.
Første gang vi begge har været på Pighvar tur, men forsøges skulle der.

Da vi ankommer til stranden viser det sig at vi befinder os i et Tysker paradis. Milde moses, der var mange tyskere med diverse campingvogne og små motorcykler.

Vi starter med at fiske og vejret er igen med os. Ikke for varmt, ikke for voldsom vind.

Efter nogen tid, og et par rejer på krogen, fik Paw endelig den første Pighvar

Ikke stor, men stadig en Pighvar 🙂

Efter nogen tid med masser af grøde på krogene rykkede vi fra Vejers til Børsmose. Her blev der taget en fin Pighvar ved siden af os, men desværre ikke flere til os den dag.

Vi kommer tilbage….